PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Acompanyem els Training Camps del Club Natació Sabadell

A quina necessitat, repte o millora dóna resposta?
Les instal·lacions del Club Natació de Sabadell tenen un resó internacional i atreuen equips d'altres països que fan estades esportives i Training Camps, per millorar el seu rendiment. Molt sovint els esportistes marxen de Sabadell sense haver-la conegut, ni haver teixit complicitats amb altres joves.

Definició del servei:
Els alumnes organitzen sortides i acompanyen els esportistes per tal de donar-los a conèixer la ciutat de Sabadell: la història, el patrimoni cultural, etc. Els alumnes prèviament fan recerca i preparen tot allò que vulguin mostrar al grup d'esportistes. Aquesta proposta els permetrà la pràctica d'un idioma (anglès, francès) i teixir vincles amb altres joves de procedència estrangera.
El projecte està lligat al desenvolupament de la nova oficina de Turisme de Sabadell i el posicionament de la ciutat en aquest àmbit, fent coneixedors als alumnes de les eines d'informació i materials dels quals disposa aquesta oficina.

Accions d'aprenentatge:
- Fer recerca i aprofundir en el coneixement dels fets històrics i culturals de Sabadell que els alumnes vulguin mostrar als esportistes: edificis singulars, patrimoni cultural i artístic, etc.
- Gestionar els itineraris i les visites amb el grup d'esportistes i construir un guió de tot allò que vulguin explicar.
- Millorar la fluidesa i l'expressió oral en llengua estrangera (anglès, francés).
- Empatitzar i teixir relacions amb esportistes estrangers, amb costums, idiomes i hàbits en alguns casos, diferents als nostres.
- Aprofundir en el coneixement del món esportiu i els seus valors.
- Aprendre a valorar l'activitat duta a terme.

Competències clau:
- Competència ciutadana
- Competència digital
- Competència emprenedora
- Competència personal, social i aprendre a aprendre
- Competència plurilingüe

Objectius:
- Acompanyar un grup reduït d'esportistes estrangers en el descobriment de la ciutat, fent recerca prèvia i practicant idiomes.

Desenvolupament:
Nombre d’alumnes: 1 grup classe
Temporalització i horaris: de febrer a abril 2019. Les hores del servei poden dur-se a terme dins o fora l'horari lectiu.
Localització del servei: Club Natació Sabadell i centre de la ciutat
Abast territorial: ciutat

Informació i inscripció:
Fundació Club Natació Sabadell
Persona de contacte: Ernest Aguilar
Telèfon: 93 748 44 00
Correu electrònic: eaguilar@nataciosabadell.cat
Consultar Web

 

Imprimeix Correu electrònic